vahalahti ville

Lukon ylivoima liikaa KooKoolle

13.1.2016 - 21:57 Tagit:, ,

Rauman Lukko hyödynsi keskiviikkona KooKoon neljästä kahden minuutin jäähystä kolme viimeisintä musertavalla teholla. Kolmeen ylivoimamaaliin kului lopulta aikaa yhteensä vain vajaa minuutti siitä, kun jäähyaition ovi oli kolahtanut. Lukon voitto kirjattiin numeroin 5–2. KooKoolle tappio oli kolmas putkeen.

– Ylivoima oli tosi tehokasta, ja kahden ensimmäisen erän peli sujui muutenkin hyvin, mutta kolmas ei ollut ihan sitä, mitä odotettiin. Meidän on tehtävä edelleenkin töitä sen eteen, että suoritustaso säilyisi koko pelin ajan, Lukon valmentaja Juha Vuori tiivisti.

Lukko on koonnut ykkösylivoimaan viisikon, jossa on vain yksi puolustaja (Jesse Virtanen) ja neljä hyökkääjää (Aaron Gagnon, Ville Vahalahti, Teemu Nurmi, Sami Lähteenmäki). KooKoota vastaan ylivoimalla rankaisivat Gagnon, Lähteenmäki ja Nurmi. Vahalahti merkittiin syöttäjäksi kaikkiin maaleihin.

KooKoon puolesta ääntä käyttänyt Mikko Haapakoski myönsi, että joukkue on nyt henkisesti aika kovilla. Rauman pelistä poissa oli flunssasta kärsivän päävalmentaja Petri Mattilan lisäksi puolisen tusinaa ykköskokoonpanon pelaajaa.

STT–ASKO TANHUANPÄÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: