Rauman_Lukko_vanha_logo

Lukko voitti viikon kaikki pelit

21.2.2016 - 6:39 Tagit:, ,

Lukko-Ilves 5-2

Lukko esitti viikon parasta peliään krittiiselle raumalaisyleisölle ja kukisti selkein 5-2 lukemin Ilveksen, jonka se voitti myös perjantain pelissä. Ilta oli päävalmentaja Risto Dufvan mieleen.

– Ensimmäinen erä oli parasta lätkää pitkään aikaan ja koko kamppailua sävytti rentous suorittamiseen.

Edellisessä koti-ottelussa HPK:ta vastaan oli voitosta huolimatta väkinäisyyttä. Nyt peli-ilo näkyi katsomon joka riville.

Jo reilun kahden minuutin jälkeen Filip Riska survoi 1-0 johdon. Siitä huolimatta, että kotijoukkue hallitsi erää, onnistuivat myös vieraat maalin teossa, kun Marcus Fagerudd täräytti 1-1 tasoituksen.

Jotain osviittaa tulevasta antoivat maalivahtien tilastot. Ryan Zapolskille kertyi vain 3 torjuntaa ja Ilveksen Henri Kiviaholle 16.

Toisen erän maalikarkelot aloitti Teemu Nurmi 2-1 osumallaan, minkä vielä vastustajan Aleksi Mustonen tasoitti. Sen jälkeen Lukko vyöryi vastustamattomasti. Toni Koiviston voittomaalin jälkeen oli vuorossa jälleen Teemu Nurmi ja päätöserässä Turo Asplund.

Alkukaudesta vielä viime kevään loukkaantumisen tähden huilannut Ville Vahalahti(14+28) on noussut kohisten Lukon pistepörssissä. Ilvesta vastaan kertyi kaksi syöttöpistettä Teemu Nurmen maaleihin, joissa oli mukana myös kultakypärä Aaron Gagnon (24+19).

– Hyvällä jalalla olimme liikkeellä, emmekä lamaantuneet vastustajan maaaleista, jotka tulivat aika olemattoman näköisistä tilanteista, kertasi Ville Vahalahti illan kulkua.

Kovinta taistoa suorasta pudotuspelipaikasta Lukko käy Vahalahden entisen seuran kanssa. TPS on eilisen tappion johdosta tasapisteissä sarjataulukossa.

– Nyt on oma peli tärkeintä ja annetaan mennä vaan, sillä hyvää fiilis ruokkii seuraavia otteluja, viitoitti Vahalahti.

TIMO SJÖMAN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: