611490

Lukko voitti turkulaisvoimin

26.3.2014 - 22:36 Tagit:, , , , ,

Blues ja Lukko eivät ole onnistuneet voittamaan kotonaan jääkiekkoliigan puolivälierissä. Keskiviikkona Espoossa oli Lukon vuoro voittaa jatkoerässä 5-4.

Joukkueet ovat nyt tasoissa 2-2. Seuraava peli on perjantaina Raumalla.

Aki Uusikartano teki Lukon voittomaalin, kun jatkoerää oli pelattu vajaat kaksi minuuttia. Uusikartano nousi vasemmalta ja lämäsi kiekon maaliin Bluesin maalivahdin Jani Niemisen hanskakäden puolelta.

– Maaliin päin heitin ja sinnehän se kiekko meni, Uusikartano totesi.

Niemisellä ei muutoinkaan ollut paras iltansa, sillä hän torjui kaikkiaan 17 kertaa. Viidesti kiekko livahti hänen taakseen.

Ville Vahalahti vei Lukon jatkoerään pari minuuttia ennen päätössummeria. Toinen ikoni, Petteri Nummelin laukoi aloituksen jälkeen kiekon maaliputkeen, jonka jälkeen Vahalahti siirsi toistamiseen pelivälineen verkkoon.

Nummelin oli jo ehtinyt lämätä siniviivalta rautaisesti ja viedä Lukon 1-0-johtoon avauserässä. Hän sanoi, että näissä tiukoissa peleissä tarvitaan aina vähän onnea.

– Tällä kertaa olimme sitkeämpiä, hän lisäsi.

Lukon päävalmentaja Risto Dufva myönsi, että sitkeitä oltiin eikä annettu periksi.

Blues oli voitossa kiinni, kun Tommi Huhtala vei kotijoukkueen johtoon kolmannen erän puolivälissä. Lukko ei kuitenkaan suostunut häviämään.

(STT)

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: