leksa

Lucenius korvaa Näpin tänään Kupittaalla

1.4.2018 - 10:00

Lucenius korvaa Näpin tänään Kupittaalla

Mestiksen kurinpitolautakunta on vihdoin tullut järkiinsä – tai sitten ei. Niklas Näppi – numero 13 on tehnyt nyt playareissa neljä voittomaalia. Viimeksi eilen Savonlinnassa. Toisaalta Niclas Lucenius kärsii 13 ottelun pelikiellosta.

Nyt kurinpitolautakunta on harkinnut että liika on liikaa ainakin Näpille. Taikauskoisia ja huonosta omastatunnosta kärsiviä, unettomia öitä viettäneitä kun kurinpitäjät ovat , niin antavat Luceniukselle peliluvan jo tänään 1.4. Kupittaalla. Tietenkin he asettavat ehdoksi, että numero 13 Niklas Näppi ei pelaa ainakaan omalla numerollaan, mutta Lucenius Näpin pelipaidassa, jota viime hetkessä joudutaan suurentamaan Luceniuksen mittoihin sopivaksi.

Saa nähdä hoksaako toivottavasti mahdollinen täysi katsomo tai edes mestarikuuluttaja Tom Rajalin kurinpitolautakunnan takinkäännöstä kun molemmat Niklakset ovat elementissään heti huhtikuun, SaPKolle kuukausista julmimman ensimmäisenä päivänä.

Niklakset nähtäneen pelin jälkeen myös Turun Sanomien verkkosivujen uutisoimassa TPS-TuTo -fuusioinfossa.

Pieni toivo Savon pojille on siinä että eilen yhden maalin möhlineen Roope Urpolahden isä palaa ennen aikojaan tukemaan kavereineen poikaansa.

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: