LKS 20170507 Mikko Lehtonen (c) celebrates his first goal for team Finland during the IIHF 2017 Ice Hockey World Championships match between France and Finland in Paris, France, on May 7, 2017. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Lehtonen ja Vittasmäki siirtyvät Tapparaan

29.5.2017 - 19:38 Tagit:, , ,

Kaksi edellistä jääkiekon Suomen mestaruutta voittanut Tappara on julkistanut ison nipun uusia pelaajahankintoja. Tuoreiden sopimusten jälkeen etenkin tamperelaisseuran puolustus on timanttisen kova.

Tapparan puolustukseen liittyvät kolmivuotisella sopimuksella Veli-Matti Vittasmäki, 26, ja kaksivuotisilla sopimuksilla Niko Mikkola, 21, ja Mikko Lehtonen, 23.

Kaikki kolme pelasivat tällä kaudella maajoukkueessa, ja Lehtonen oli mukana MM-kisoissakin. Vittasmäki siirtyy Tapparaan paikalliskilpailija Ilveksestä ja Mikkola SM-finaalivastustaja KalPasta. Lehtonen pelasi viime kaudella KooKoossa ja HV 71:ssä.

Hyökkäystä vahvistavat Ässistä saapuvat Jarno Kärki, 22, ja Niko Ojamäki, 21, sekä Matti Järvinen, 27, joka pelasi viime kaudella SaiPassa ja Sveitsin liigan Zugissa. Kaikkien sopimus on kaksivuotinen.

TS-STT

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: