LKS 20170404 SUNRISE, FL - APRIL 03: Tomas Plekanec #14 of the Montreal Canadiens celebratesa goal during a game against the Florida Panthers at BB&T Center on April 3, 2017 in Sunrise, Florida. At centre Artturi Lehkonen #62. LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Mike Ehrmann

Lehkosen mahtivire siivitti Montrealin Atlantin divisioonan voittoon

4.4.2017 - 10:47 Tagit:, ,

Artturi Lehkonen oli liki pitelemättömässä vireessä maanantain NHL-kierroksella. Hyökkääjä Lehkonen iski kaksi maalia ja syötti yhden, kun hänen edustamansa Montreal Canadiens varmisti Atlantin divisioonan voiton päihittämällä vieraskaukalossa Florida Panthersin 4–1.

NHL-tulokas Lehkonen iski molemmat maalinsa ottelun päätöserässä, johon lähdettiin tasatilanteessa. Hän on nyt nakuttanut 16+9=25 tehopistettä 70 ottelussa.

Montrealin peli on kulkenut viime aikoina, sillä se otti jo viidennen voittonsa peräjälkeen. Florida sen sijaan on hävinnyt viisi peliä peräkkäin. Jonathan Marchessault puhkoi maanantaina 30 maalin rajan tällä kaudella, mutta se ei häntä paljon lohduttanut.

– On tyhjä tunne. Jos ei pääse pudotuspeleihin, maalit on tehty likipitäen turhaan, Marchessault totesi NHL:n nettisivuilla.

Floridan Jussi Jokinen jäi ottelussa ilman tehopisteitä. Aleksander Barkov oli yhä sivussa loukkaantumisen takia. Barkovin on ilmoitettu toipuvan ylävartalovammasta.

TS-STT–TUOMAS ARKIMIES

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: