LKS 20161219 LKS 20161118 PHILADELPHIA, PA - NOVEMBER 17: Patrik Laine #29 of the Winnipeg Jets waits for a faceoff against the Philadelphia Flyers at the Wells Fargo Center on November 17, 2016 in Philadelphia, Pennsylvania. LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Bruce Bennett

Laineen tehoilta nujersi Rantasen Coloradon

19.12.2016 - 9:42 Tagit:, , ,

Patrik Laine ja hänen seuransa Winnipeg Jets olivat Mikko Rantasta ja Colorado Avalanchea etevämpiä, kun jääkiekon NHL:ssä nähtiin sunnuntaina kahden suomalaisen nuorten maailmanmestarin kohtaaminen. Laineen Winnipeg päihitti kotikaukalossaan Rantasen edustaman Coloradon 4–1.

Laine kohenteli asemiaan pistepörssissä nakuttamalla kolme tehopistettä Coloradoa vastaan. Hän teki Winnipegin ja ottelun avausmaalin toisessa erässä ja oli myöhemmin pelin edetessä syötöillään juonimassa Jetsin kahta muuta maalia.

Tulokashyökkääjä Laineelle maali oli jo kauden 18:s. Joukkuepelien hengen mukaisesti Laine jakoi jälleen kiitosta joukkuetovereilleen.

– Siinä oli hyvä suoritus siniviivalla Paul Postmalta ja pääsimme kaksi vastaan yksi -tilanteeseen Mark Scheifelen kanssa. Hän on erittäin hyvä syöttäjä. Hän sai toimitettua kiekon minulle ja siitä oli helppo tehdä maali, Laine sanoi NHL:n nettisivujen mukaan.

Nuorten maailmanmestarijoukkueen kapteenina toiminut Rantanen sai syöttöpisteen konkarihyökkääjä Jarome Iginlan maaliin.

STT–TUOMAS ARKIMIES

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: