tps kuvituskuva

Kulmala tasoitti, Pulli iski voiton

13.10.2013 - 20:28 Tagit:, , , , ,

Sport–TPS 4–5 ja.

TPS:n A-nuoret olivat sunnuntaina Vaasassa tappiolla Sportia vastaan vielä hetki ennen loppua. Rasmus Kulmala kuitenkin tasoitti nuorten SM-liigan pelin vain 23 sekuntia ennen päätössummeria. Jatkoajalla voiton TPS:lle iski ylivoimalla Matias Pulli.

– Oli 23 sekunnista kiinni, ettemme joutuneet lähtemään kotiin nollan pisteen kanssa. Kahteen pisteeseen on siis oltava todella tyytyväinen, TPS:n päävalmentaja Juuso Nieminen sanoi.

TPS hankkiutui sunnuntain ottelun avauserässä jo 2–0 johtoon Elias Karvosen ja Mikko Rantasen osumilla, mutta Sport nousi vielä ennen toisen erän päätöstä 3–2 -johtoon. Toiselle erätauolle mentiin kuitenkin 3–3 -tasatilanteessa, kun Rantanen löi alivoimalla pelin tasoihin vain 34 sekuntia ennen erän loppua.

Päätöserässä Sport onnistui aloittamaan maalinteon, mutta TPS nousi tasoihin Kulmalan viime hetken osumalla.

– Oli todella tiukka peli. Sport pelasi äärimmäisen aktiivisesti, riisti meiltä kiekkoja ja iski niistä maaleja. Vastustaja teki tästä meille vaikean pelin pitkän viikon ja pitkän reissun päätteeksi, Nieminen kertoi.

Kova vauhti ja molempien joukkueiden aktiivisuus saivat myös tunteet kiehumaan. TPS otti pelissä kymmenen minuuttia jäähyjä ja Sport 32 minuuttia.

– Meillä oli nyt täysi rähinä päällä. Tunne oli – jos nyt ei vielä aivan tapissa – ainakin lähellä sitä. Elimme pelissä vahvasti mukana, mikä oli hieno nähdä, Nieminen sanoi.

TS – JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: