JYPin_logo.svg

Kovavireinen JYP karisti KalPa-peikon

29.12.2015 - 21:51 Tagit:, ,

Kauden neljäs keskinäinen kamppailu jääkiekon Liigassa tuotti JYPille sen ensimmäisen voiton KalPasta. Pitkään ottelussa niskan päällä ollut vierailija oli jo hukata voittonsa viimeisen kolmen minuutin aikana, kun ilman maalivahtia pelannut KalPa nousi kahden maalin takaa tasoihin.

Janne Tavin onnistuminen voittomaalikilpailussa toi kuitenkin JYPille kuudennen peräkkäisen voiton maalein 3–2.

– Tiukka ja tasainen taistelu jälleen näiltä joukkueilta. Kuopion iso kaukalo on ollut haastava meidän pelityylille, mutta otimme siinä nyt askeleen eteenpäin, jyväskyläläisten päävalmentaja Marko Virtanen summasi.

Kiekkoillan erikoisin anti oli ajassa 2.09 syntynyt avausmaali. JYPin Mikko Salmio suti maalinedusruuhkasta kiekkoa KalPan verkkoon ja intoutui hässäkässä jo tuulettelemaan maalin merkiksi. Peli kuitenkin jatkui seuraavaan katkoon asti lähes minuutin, kunnes päätuomarikaksikko Anssi Salonen–Kristian Vikman tarkisti tilanteen videolta, ja tuomio oli lopulta maali.

– Näin, että kiekko meni veskarin längistä sisään, mutta en nähnyt, ylittikö se maaliviivan vai ei, Salmio hymähti epäselvälle tilanteelle.

Voitollaan JYP nousi sarjataulukossa kolmanneksi ohi Tapparan.

TS-STT–ISMO HUOTARI

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: