27.1.2017 Rauma Lukko-TPS. Virran maalia juhlitaan.

Korjausliike Tepsin teemana

30.1.2017 - 16:43 Tagit:, ,

Neljän ottelun voittoputkessa ollut TPS hävisi lauantaina heikon esityksen jälkeen kotihallissaan sarjajumbo Lukolle. Tiistaina se aikoo tehdä ryhtiliikkeen, kun Turkuhalliin luistelee niin ikään sarjan häntäpäähän lukeutuva Ilves.

– Teemana on korjausliike, TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi.

– Lauantain peli oli meiltä vähän väsyneen oloinen puristus. Jos meidän työmoraalimme ja kärsivällisyytemme oli perjantaina parempi kuin Lukon, lauantaina asia oli päinvastoin. Kun Lukko pääsi kahdella ylivoimamaalilla etumatkalle, emme pystyneet rutistamaan enää rinnalle ja ohi.

Selin ei kuitenkaan näe, että hänen joukkueensa olisi sortunut vastustajan aliarvioimiseen.

– Ei meidän asenteessamme ollut vikaa. Lukko-pelit ovat olleet meille tällä kaudella vaikeita ja täytyy muistaa, että vastustajakin pelasi erittäin hyvin, Selin mietti.

– Mutta selvä on, että lauantai oli meiltä vaatimaton esitys. Tiistaina meillä on paikka korjata ilmettä.

Ilves taistelee edelleen paikasta kymmenen parhaan joukkoon, joten sitäkään ei kannata aliarvioida, vaikka TPS onkin kerännyt 34 pistettä tamperelaisia enemmän. Ilves on myös pelannut vieraissa huomattavasti paremmin kuin kotonaan.

– Ilves on nopea, energinen ja taitava joukkue. Se on pelannut erityisen hyvin vieraskentillä, joten siinä on meille selkeä viesti, Selin sanoi.

Tappio-ottelun jälkeen joukkueen kokoonpanoon tulee yleensä muutoksia. Sellaisia nähtäneen tiistaina TPS:nkin rosterissa.

– Jätämme päätöksen kokoonpanosta tiistain aamujäälle. Voi olla, että teemme pieniä muutoksia, Selin sanoi.

Tiistain ottelun jälkeen TPS matkustaa jo keskiviikkona Vaasaan, missä sillä on peli Sportia vastaan torstaina.

– Meillä on taas edessä tiukka kolmen pelin viikko. Menemme jo keskiviikkona Vaasaan valmistautumaan nälkäisen Sportin kohtaamiseen. Ja sen jälkeen saamme lauantaina vieraaksemme (viimeisen kuuden pelin) kuntopuntarin kärjessä olevan JYPin, Selin kertoi.

TPS–Ilves Turkuhallissa tiistaina klo 18.30

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: