JYVÄSKYLÄÄN Kuvassa Aki Kangasmäki, Tomi Wilenius, Manu Honkanen  ja Kalle Valtola onnittelevat Tuton 1-0 maalin tehnyttä Mikke Levoa #40 ....  8743 / Kuvaaja: Ari-Matti Ruuska / Päivämäärä: 13.04.2018 / Mitä kuvataan: Mestiksen finaalisarjassa Tuto–KeuPa HT, 4. peli. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa, joten sarja ei ole katkolla (tilanne 2-1 jommallekummalle, selviää keskiviikkona kummalle). / Sijainti: Kupittaan jäähalli

KooKoo sai Bergerin ja Valtolan

24.4.2018 - 22:45 Tagit:, , ,

Jääkiekkoliigan KooKoo vahvistaa puolustustaan Turusta saapuvilla Martin Bergerillä ja Kalle Valtolalla, seura kertoi tiistaina. Sopimukset ovat kaksivuotisia.

– Molemmat ovat nuoria ja pelitaitavia puolustajia, jotka sopivat ryhmäämme erinomaisesti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Berger, 21, on pelannut TPS:n liigajoukkueessa kahden viime kauden aikana 93 runkosarjaottelua. Tällä kaudella hän kokosi TPS:n paidassa 42 ottelussa tehot 2+6, ja pelasi lisäksi kolme lainapeliä sekä Sportissa että KooKoossa.

Valtola, 22, pelasi päättyneellä kaudella Tutossa ja oli Mestiksen puolustajien pisteykkönen tehoillaan 14+32.

– Liiga on ollut jo pidempään tavoitteeni ja sen eteen olen tehnyt töitä, joten ei tarvinnut kauaa miettiä, kun KooKoosta otettiin yhteyttä, Valtola kommentoi.

STT

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: