LKS 20161205 Finnish Mikko Koivu of Minnesota Wild during NHL ice hockey match Minnesota Wild vs Winnipeg Jets in St. Paul Minnesota USA on Wednesday, 23rd November, 2016 LEHTIKUVA / TOMI NATRI

Koivun ja Granlundin hyvälle vireelle jatkoa

13.2.2017 - 10:50 Tagit:, , ,

Minnesota Wildin Mikael Granlundin vahva meno jääkiekon NHL:ssä jatkuu. Granlund onnistui maanantain vastaisena yönä maalinteossa Detroit Red Wingsiä vastaan ja saavutti ensimmäistä kertaa NHL-urallaan 50 pisteen rajapyykin runkosarjassa.

Granlund iski Minnesotan 1–0-maalin avauserässä Mikko Koivun syötöstä. Suomalaishyökkääjän saldo tältä kaudelta on 16+34=50 ja hän on jo ylittänyt kuudella pisteellä viimevuotisen ennätyksensä. Granlund on saalistanut viimeisissä 16 ottelussa 19 pistettä.

Koivu syötti myös Nino Niederreiterin 2–0-osuman ja tuli valituksi ottelun tähtikolmikkoon.

Minnesota voitti ottelun kotonaan 6–3 ja vankisti asemaansa länsilohkon kärkipaikalla. Detroitille tappio oli neljäs perättäinen.

Markus Granlund keräsi yhden syöttöpisteen, kun hänen joukkueensa Vancouver haki 4–2-vierasvoiton Buffalosta. Isäntien Rasmus Ristolainenkin syötti yhden maalin ja kasvatti kauden syöttösaldonsa jo 28:een.

TS-STT–ANSSI RULAMO

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: