Paimion leirillä

Kisurit kesälomilta

8.9.2016 - 20:58 Tagit:, ,

On mukava jälleen nähdä kaikkia, pelaajia, valmentajia ja muita vanhempia. Kisuri-junnut näyttävät kasvaneen kesän aikana ja monella on kotihallilla hymy herkässä. Kauden alkuun on yhä edelleen hetki aikaa, mutta terät on jo teroitettu ja treenit aloitettu. Kaudesta tulee mahtava, niin monella tapaa. Yhteistyö TRT:n kanssa on jo startattu ja kohta uudet kiekkosankaritkin aloittavat kiekkokoulussamme.

Kisuri-junnut ottivat ensimmäisen tuntuman jäähän  elokuussa Paimiossa pidetyllä leirillä. Leirillä vedettiin kuntopiiriä ja kuntotesti ja jäällä harjoiteltiin kiekonkäsittelyä ja luistelua. Huipennus oli tietysti illanvietto pelaajien ja vanhempien kesken upeassa merenrantamiljöössä, missä saunottiin, uitiin navakasta tuulesta huolimatta ja grillattiin makkaraa.

Hienoja harjoituspelejäkin on jo plakkarissa kaikilla pelaajilla. Elokuussa Kisurit kävivät Lempäälässä Pelitälli-tapahtumassa, jossa saivat vastaansa Tapparan, Ilveksen ja HaKin. Pelit kulkivat hyvin ja voittojakin saatiin mukavasti. Harjoitusmatseja on pelattu muun muassa myös TuToa, Salon Kiekkohaita, KaKiPoa ja VG:tä vastaan ja hienosti ovat Kisurit pelanneet. Ensi viikonloppuna suunnataan Ylöjärvelle ja Loimaalle.

Junnumme ovat täynnä virtaa ja alamme me vanhemmatkin hiljalleen palautua lomamoodista. Kauden alkua odotellessa…

Peli-iloa ja onnistumisia kaikille!

Kirjoittaja: TuKV
Jaa: