Kisurit TFW:llä oheistreeneissä

Kisureiden uusi vuosi

7.1.2017 - 15:35 Tagit:, , , , , ,

Kisureiden jääkiekkojaostolla on “silmässä hieman isompaa vaihdetta”. Suunnitelmat on laitettu toteutukseen ja olemme jälleen ottaneet uusia askeleita kohti ammattimaisempaa toimintaa.

Vuoden alussa Kisurit tekivät yhteistyösopimuksen turkulaisen Training for Warriors -salin kanssa, jonka yhtenä erikoistumisalueena on juniorijoukkueiden fysiikkavalmennus. Kisurit haluavat kehittää ja ylläpitää pelaajiensa liikkuvuutta ja huolehtia myös kehonhuollosta ja näistä syistä oheisharjoitteluun päätettiin panostaa. Sen lisäksi, että pelaajamme saavat tärkeää oppia ja tottuvat urheilijalle tärkeisiin rutiineihin jo junioreina, vaikuttaa treenaaminen TFW-salilla junnuistamme myös superhauskalta.

Oheisharjoittelun kehittämisen lisäksi Kisurit aloittivat loppuvuodesta yhteistyön Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Ammattikorkeakoululaisten aktiivisesta ja innovatiivisesta porukasta haettiin tukea mm. jääkiekkojaoston omien nettisivujen tekemiseen – uudet sivut julkaistaan alkuvuodesta – ja erinäisten sosiaalisen median kanavien virittelyyn. Vuodenvaihteessa julkaistusta Kisurit-TV:stä on mahdollista katsoa muun muassa Kisureiden junioripäällikkö Toni Arppen mietteitä kauden ensimmäisestä puoliskosta ja kurkistaa, mitä tapahtui Kisureiden järjestämässä Kortteliturnauksessa. Seuraava klippi, joka tulee eetteriin piakkoin, näyttää katsojille, mitä tapahtui 6.1.2017 Varissuon hallilla järjestettyissä Pelitälleissä.
Kisurit-TV:ssä julkaistaan koosteita niin treeneistä kuin pelitapahtumistakin sekä hauskoja klippejä hallien käytävillä kohdattavien aikuisten ja lasten haastatteluista. Kannattaa ottaa kanava seurantaan (Kisurit-TV).

Kirjoittaja: TuKV
Jaa: