leksa

Kiirastorstai

30.3.2018 - 22:14

Hermostuttava ja vapauttava kiirastorstai

Pudotuspeleissä 1 – 2 tappioasemassa ainakin TuTon kannattajaa hermostutti ihan tarpeeksi, miten ottelussa käy. 1 – 3 kun yuntuis vierasottelu edessä hyvinkin kohtalokkaalta.

Ensimmäinen erä meni tavanomaisesti TuTon hallinnassa mutta, ilman maaleja. Toisen erän alku näytti lupaavalta, mutta kymmenen keskimmäistä oli melkein yhtä maalia Pohjanoksan veräjällä, kunnes Matias Lehtonen sitten tarkalla sivalluksella yllätti Roopen, jonka isä oli lähtenyt pääsiäistä muualle viettämään eikä ollut kannustamassa mainiota poikaansa.

Kolmas erä oli tilastojen valossa, mutta ei katsomosta katsoen vielä selvempää yhtä maalia SaPKon hyväksi. TuTon puolustus on selvästi tiivistynyt viimeisten pelien aikana. Toki tuomaritkaan eivät viheltäneet merkittyjen miesten virheitä. Ehkä heille riittää kun Lucenius puuttuu – toistaiseksi – heitä neuvomasta.

Kun Roopen isä ja kumppanit puuttuivat, oli paikalla ainakin kaksi SaPKon fania – nyt Sulkavalta. Toinen oli minua kaksi senttiä pitempi ja toinen 20 senttiä lyhyempi. Mukavia äijiä molemmat oluttuppi kourassaan.

No lopussa Nico Friman ensin vapautti, vaikka sitten olikin kentällä kun SaPKo kavensi.

Ilouutisena kuulimme myös että TPS selvisi neljän parhaan joukkoon ja Inter jalkapallossa voitti Ilveksen, joka sentään on tottuneempi arktisiin olosuhteisiin niin nimensä kuin kotipokkakuntansa suhteen

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: