tuto-kuvituskuva2

KeuPa niukasti parempi Keuruulla

11.4.2018 - 21:21 Tagit:,

KeuPa–Tuto 2–1

Tuto ja KeuPa pelasivat keskiviikkona Mestiksen kolmannen loppuottelun Keuruulla. KeuPa voitti tiukan ottelun maalein 2–1 ja johtaa nyt loppuottelusarjaa samoin numeroin.

– Oli erittäin hyvä ja tiukka finaalipeli, ja meiltä vahva esitys vieraskaukalossa. Jatkoimme siitä, mihin kotona jäimme, Tuton päävalmentaja Miika Elomo sanoi.

– Pelasimme hyvin, mutta vain voitoilla on tässä vaiheessa väliä. KeuPa voitti tänään ja kaikki kunnia siitä heille. Peli jatkuu kuitenkin parin päivän päästä Turussa.

Kotijoukkue aloitti ottelussa maalinteon, kun Markus Jokinen onnistui ensimmäisen erän puolivälin jälkeen ohittamaan Tuton maalilla pelanneen Julius Pohjanoksan. Kalle Valtola kuitenkin toi Tuton ylivoimalla tasoihin vielä avauserässä. Ottelun voitto-osuman iski toisessa erässä KeuPa:n Waltteri Lehtonen.

Tuto pelasi viimeiset kaksi ja puoli minuuttia ilman maalivahtia ja sai ottelun viimeisellä minuutilla vielä ylivoimankin, mutta ei onnistunut maalinteossa kuudella neljää vastaan.

– Maalintekoon kaipaamme tehokkuutta ja rentoutta. Tolpat kolisivat tänään. Toisaalta myös molemmat maalivahdit olivat tänään hyviä, Elomo mietti.

– Positiivista on kuitenkin se, että olimme hyvin pelin päällä. Jauhoimme omaa peliämme kärsivällisesti koko ottelun ajan. KeuPa puolusti ja heitti pitkää. Heiltä tämä oli enemmän selviytymistä.

Loppuottelusarjan neljäs ottelu pelataan Kupittaalla perjantaina.

– Meidän ei tarvitse muuttaa mitään pelissämme. Maalintekoon vähän lisää itsekkyyttä ja meillä on vahva usko siihen, että otamme perjantaina kotihallissamme yhden kiinnityksen, Elomo sanoi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: