pekka virta

KalPalle makoisa voitto JYPistä

30.1.2015 - 21:28 Tagit:, , ,

Kuopion KalPa teki ryöstöretken jääkiekkoliigassa, kun vierasjoukkue kellisti JYPin 2–1. Voitolla KalPa nousi kolmanneksi pisteen päähän sarjakakkosesta JYPistä.

Vierasjoukkue pelasi ensimmäiset kaksi erää loistavasti. Avauserässä KalPa onnistui kerran, kun Jukka Voutilainen kiepautti komean osuman maalin takaa. Toisen erän alkuun KalPa karkasi jo kahden maalin karkumatkalle Kasperi Kapasen onnistumisella.

Ottelun puolivälin jälkeen JYP sai uuden vaihteen päälle ja painosti varsinkin päätöserän vahvasti KalPa-päädyssä. JYPistä onnistui maalinteossa vain Tuomas Pihlman, ja näin pisteet matkasivat Kuopioon.

– Ensimmäinen puolisko oltiin parempi joukkue, mutta sitten kaveri sai myllyn päälle ja painoi päälle kuin yleinen syyttäjä. Tämä oli meille iso päänahka, KalPan päävalmentaja Pekka Virta kommentoi.

– Ottelun alku ratkaisi. KalPa oli selvästi latautuneempi ja meiltä puuttui tunnetta. Paikkoja meillä oli riittävästi, mutta ei saatu maaleja, JYPin virkaveli Marko Virtanen totesi.

Eero Kilpeläisen korvaajaksi Kuopioon saapunut Andy Chiodo aloitti KalPan maalilla upeasti. Chiodo oli vierasvoiton takuumies 29 torjunnallaan.

TS-STT

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: