leksa

Kaikki keskiviikkona Kupittaalle

6.3.2018 - 12:26

Keskiviikkoiltana kaikki kannattajat Kupittaalle

TuTon runkosarjan viimeinen kotiottelu Kokkolan Hermestä vastaan on kutkuttava – tai vähintään toivossa voi elää – playoffsien kotiedun suhteen.Jos Tuto saa ottelusta kaksi tai kolme pistettä ja Kiekko-Vantaa vastaavasti ottelustaan Espoo Unitedia nolla tai yksi pistettä, niin TuTon selkeästi paremoi maaliero ratkaisee kotiedun TuTon hyväksi.Tällaisessa tilanteessa rohkaiseva ja kannustava kotiyleisö on arvokas kuudes kenttäpelaaja tai toinen veskari. Ei edes Vuohtoniemi voi siitä ketään varsinaista pelaajaa jäähylle tuomita.

Toki myös tämän kauden arkkivihollisella JoKiPojilla on mahdollisuus ohittaa Kupittaan kotijoukkue, jos KeuPa kaatuu Jojensuussa ja Kupittaalta pisteet viedään Kokkolaan.

Monien kadehtima ja parjaama ystäväni Aurinkokuningas kertoi minulle kolme neljä vuotta sitten että Mestiksen runkosarjan voittaa kun saa kaksi pistettä per ottelu ja takuuvarmasti kotiedun saa 1,8 pistettä per ottelu tuloksella.

Mestiksen runkosarjan voitto menee lähes täsmälleen kuten Tami sanoi. Ehkä nyt saa kuitenkin kotiedun jopa 1,6 pistettä hipovalla kertoimella, mutta toki takuuvarmasti tuolla 1,8:lla. Niinpä menemme huomenna Kupittaalle ja saamme nauttia ja hermoilla jännityksestä, ja samalla voimme kerätä vettä myllyyn näkemyksiimme jääkiekkoleijona numero 79:stä.

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: