tuto-kuvituskuva2

Jukurit kaatoi Tuton alivoimalla

1.10.2017 - 18:20 Tagit:, , , , ,

Tuto–Jukurit 2–3

Mikkelin Jukurit ratkaisi sunnuntaina nuorten SM-liigan ottelun Tutoa vastaan päätöserässä alivoimalla. Kolmesta maalistaan Jukurit teki kaksi alivoimalla.

– Vaikea on maalin pelejä voittaa, jos oma ylivoima on kaksi maalia miinuksella, Tuton päävalmentaja Elmo Aittola manasi.

– Meillä oli pakkovoiton paikka sellaista vastustajaa vastaan, jonka piti olla samantasoinen kuin meidän. Epäonnistuimme siinä. Peli oli väsyneen näköistä korvien välistä.

Tuto johti Kupittaalla pelattua ottelua 2–1 toisessa erässä, mutta Jukurit tasoitti ottelun ja iski voittomaalin päätöserässä. Tuton maaleista sunnuntaina vastasivat Adam Kalaj ja Aleksi Halme.

Tuto jatkaa 12 pelatun ottelun jälkeen sijalla 17. Ensi viikonloppuna Tuto pelaa Vaasassa nuorten SM-liigan ottelut KalPaa, KooKoo:ta ja Kärppiä vastaan.

– Sarjaa on nyt pelattu kolmasosa ja on pakko olla realisti. Jos emme tee töitä enemmän kuin vastustaja, emme voita ketään. Opettelut on nyt käyty läpi ja nyt katsotaan, kenellä pelaajista paukut riittävät tähän sarjaan, kenellä eivät, Aittola sanoi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: