LKS 20170319 Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi jääkiekon Liigan Playoffsien tiedotustilaisuudessa 19. maaliskuuta 2017 Helsingissä. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Ilves nousi ylös jumbopaikalta

20.9.2017 - 22:00 Tagit:, , , , ,

Ilves otti keskiviikkona kauden avausvoittonsa jääkiekkoliigassa, kun joukkue kaatoi HIFK:n 2–1 voittomaalikilpailun jälkeen. Tappio oli HIFK:lle kolmas peräkkäinen 1–2-vierastappio ja neljäs vierastappio.

– Maalintekopaikoissa näkyi henkinen tuska ja alisuorittaminen näkyy sarjataulukossa, tiivisti HIFK:n valmentaja Ari-Pekka Selin.

Sami Sandell oli voittolaukauskilpailun ainoa onnistuja.

– Sandell teki hienon maalin kovaan paikkaan. Varsinaisen peliajan tasoitukseen saakka Antti Lehtonen piti meitä pystyssä huipputorjunnoilla. Olemme hävinneet hyvällä pelillä, nyt voitettiin heikommalla, sanoi Ilveksen valmentaja Karri Kivi.

– Oli meiltä vaikea ilta, oltiin kauan pesukoneessa omassa päässä. Jää oli sen verran huono lopussa, että oli parempi laukoa kuin harhauttaa, Sandell sanoi.

Varsinaisella peliajalla onnistuivat HIFK:n Lennart Petrell sekä uransa ensimmäisellä liigamaalilla Joona Ikonen. Hän ei onnistunut läpiajon päätteeksi ohittamaan Atte Engreniä toisessa erässä, mutta veto p-pisteen kaarelta sujahti ylänurkkaan 58. minuutilla.

STT–JUHA AALTONEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: