LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

HPK vei pisteet Turkuhallista

8.9.2017 - 21:08 Tagit:, , ,

TPS A – HPK A 2-3

TPS joutui pettymään, kun Nuorten SM-liigan hallitseva mestari HPK haki täydet pisteet sen kotihallista lukemin 3-2. Vieraiden voittomaalin laukoi Paavo Tyni 56. minuutilla joukkueiden pelattua tasavajaalla. HPK:n voittoa voi pitää ansaittuna, sillä se vei laukaisutilaston nimiinsä selvästi 34-19.

– HPK oli tänään parempi ja tehokkaampi joukkue. Emme kuitenkaan pelanneet missään nimessä huonosti ja puolustuspelaamisemme oli ihan mallikasta, TPS:n päävalmentaja Juuso Nieminen pyöritteli.

TPS sai otteluun hienon alun, kun Joonas Savolainen laittoi kiekon reppuun jo minuutin pelin jälkeen. Eemeli Jeskanen tasoitti kuitenkin kuutisen minuuttia myöhemmin kauniin syöttösommitelman päätteeksi ja erätauolle mentiin tasalukemissa.

Avauserää selvästi hallinneen HPK:n paras terä katosi toisessa erässä kotijoukkueen saatua oman pelinsä kulkemaan paremmin. Erä päättyi kuitenkin maalittomana.

Kolmannen erän alussa HPK iski nopeasti Janne Jokisen onnistuttua vain 13 sekuntia avausvihellyksen jälkeen. Mustapaidat eivät luovuttaneet ja 51. minuutin kohdalla Tino Sirén toi TPS:n tasoihin. Se ei kuitenkaan riittänyt edes jatkoajalle, sillä Tyni iski loppulukemat viitisen minuuttia myöhemmin.

TPS:n alkukausi on ollut vaisu, sillä turkulaiset ovat keränneet viidestä pelistään vain neljä pistettä. TPS yrittää katkaista neljän pelin tappioputkensa Jyp-ottelussa, joka käynnistyy Turkuhallissa lauantaina jo kello 14.

Joonas Jussila

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: