Saipa_Logo_netti

Hirmuvireinen SaiPa lisäsi Ilveksen ahdinkoa

3.1.2016 - 20:18 Tagit:, ,

Tampereen Ilves jakoi sunnuntain SaiPa-otteluun ilmaisia pääsylippuja, järjesti lapsiperheille monipuolista ohjelmaa, mutta ei onnistunut sinetöimään Ilves-fanien iloa kaukalossa.

Kovavireinen SaiPa raapi jo kuudennen peräkkäisen vierasvoittonsa jääkiekkoliigassa 4–2 (2–1, 0–1, 2–0) -lukemin, vaikka se joutui kestämään Ilves-vyörytystä varsinkin kaksi ensimmäistä erää.

Vieraiden päävalmentajan Pekka Tirkkosen mielestä avauserä oli joukkueen kauden huonoin, eikä toinenkaan paljon parempi.

– Ei jäänyt hirveästi pelillisiä ilonaiheita. Aika paljon oltiin Ilvestä jäljessä. Ei saatu jalkoja liikkeelle, Tirkkonen sanoi.

SaiPa-sankariksi nousi tuttuun tapaan maalipörssiä ylivoimaisesti dominoiva Chad Rau (19 maalia), joka napautti 1–1-tasoituksen ylivoimalla avauserän lopussa ja sinetöi 3–2-voiton päätöserän puolivälissä.

Ilveksen maalinteko oli sen sijaan taas tervaista, vaikka puolustajat Veli-Matti Vittasmäki ja Blake Kessel osuivatkin pitkästä aikaa.

– Me tehdään huonolla prosentilla maaleja eikä pysytä pelissä kiinni 60 minuuttia. Ei ole oikein mitään uutta sanottavaa, jauhetaan samaa purkkaa, Ilves-käskijä Tuomas Tuokkola sanoi.

Liigan hännille vajonnut Ilves on voittanut kymmestä edellisottelusta vain yhden.

TS-STT–PEKKA PERNU

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: