tuto-kuvituskuva

Halvat maalit ratkaisivat

14.12.2016 - 21:40 Tagit:, , , , , ,

Kiekko-Vantaa – Tuto 5-2

Tutolle jäi vain luu käteen Kiekko-Vantaan vieraana. Ottelun ensimmäisessä ja kolmannessa erässä hallitsevampi Tuto onnistui maalinteossa vasta viimeisessä erässä, kun taas isännät maalasivat turhankin helposti. Vantaalaisten maaleista ensimmäinen syntyi kahden miehen ylivoimalla, toinen läpiajosta ja kolmas torjunnan paluukiekosta aivan toisen erän viime sekunneilla.

– Päästettiin toisessa erässä halpoja maaleja. Piste. Vähän viisikko varasti ja vähän liian helposti heilahti meidän päähän, Tuton päävalmentaja Miika Elomo summasi ratkaisun.

Tuto nousi kolmannessa erässä maalin päähän Kristian Tuohilammen ja Timi Lahtisen kavennusmaaleilla. Ottelu ratkesi kuitenkin Kiekko-Vantaan Niklas Anderssonin läpiajomaaliin.

– Meiltä oli hyvä kolmas erä, mutta se ei riittänyt. Meillä on kuitenkin hyvä vaihe nyt menossa, joten tästä mennään vain eteenpäin, Tuton Kalle Moisio tuumaili.

Vantaalaisten viimeisen maalin teki Kalle Moision isoveli Patrik Moisio, joka pelasi Kiekko-Vantaan riveissä ensimmäisen ottelunsa. Hänen sopimuksensa Kiekko-Vantaan kanssa julkistettiin vasta pelipäivänä. Veljesten välillä nähtiin jonkin verran keskinäistä nokkapokkaa ja sanailua.

– Tiesin muutama päivä sitten, että hän tulee vastaan. En sen aikaisemmin. Kertaalleen olemme aikaisemmin pelanneet vastakkain ja samassa joukkueessa ja jopa samassa kentässäkin muutamaan otteeseen. Ei siinä sen kummempaa ollut meidän välillä. Vähän yritettiin valaa valtikkaa joulupöytään, Kalle Moisio virnuili.

Jatkossakin veljekset kohdannevat toisensa Mestiksessä sillä Patrik pelaa kauden loppuun Vantaalla.

Urheilutieto

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: