leo

Ennätysyleisö 2015

29.8.2015 - 11:25

Kauden ennätysyleisö Kupittaalla

kertoo Tom Rajalinin tuttu, miehekäs ääni. On siis juhlan paikka, heti TuTon toisessa harjoitusottelussa rakasta vastustajaa Kiekko-Vantaata vastaan saa olla mukana osana ennätysyleisöä!

Jotakin outoa vantaalaistenkin kehumalla kauniilla ja toimivalla jääkiekkoareenalla on. Nyt sen hoksaan. Ei yhtään tuttua järjestyksenvalvojaa. Se sekottaa pääni. Näen että erityistarkkailussani pelaava ja suosiooni pikkuhiljaa kivunnut Kalle Moisio pelaa sekä numerolla viisi (5) että yksitoista(11). Onneksi Ollilan Janne järjestävästä organisaatiosta auttaa minua pääsemään harhasta.

Muistan viime vuonna kehuneeni järjestyksenvalvojia. Ei ole helppoa olla yhtä aikaa niin vaatimaton ja niin järjestyksen turvaavaa. Toivottavasti onnistuu uudeltakin porukalta.

Jos ovat järjestysmiehet outoja, niin on suuri osa mailan käsittelijöistäkin. Mutta vauhtia ja taitoa on Ika saanut niin tuttuihin ja tuoreisiin pelimiehiinsä. Uskonkin että niin Ika kuin pojat nauttivat toistensa edesottamuksista. Ika saa taas kerran tehdä jääkiekkoilijoita niin heidän itsensä, TuTon kuin koko Suomen – niin joukkuepelin nimeltä jääkiekko – iloksi ja hyväksi.

Moni pelaaja niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä naruttaa jo nyt taiturimaisesti vastustajat ja ja katkaisee oikea-aikaisesti naapurun hyökkäyskuvion. Toisaalta pelaajat eivät tietenkään ole vielä saaneet joukkuepelikuvioita käytimiinsä. Usein kaksi tai peräti kolme TuTon miestä kirmaa saman irtokiekon perään ja törmäävät innostuksissaan yhteen.

Vantaalaiskatsojat kehuvat uutta valmentajaansa Simo Mälkiää nuorten valmentajien suureksi lupaukseksi. Turkulainen katsojakin siitä iloitsee. Ehkä se myös takaa joitakin parin viime vuoden aikaisten ylilyöntien loppumista.

Mutta sarja alkaa siis perjantaina 18.9. En pelkää lainkaan, etteikö silloinkin nähtäisiin kauden yleisöennätys.

Kuva0101

Kysymys: Ketkä kaksi TuTon legendaarista etunimikaimaan noin neljän vuosikymmenen takaa kuvassa

Leo Lindstedt

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: