LAK_2808Turun18022016

Elomolle kahden vuoden jatkosopimus Tuton kanssa

17.12.2016 - 21:08 Tagit:, , , ,

Voittoisan Jokipojat-ottelun jälkeen Tuto ilmoitti tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen päävalmentajansa Miika Elomon sekä valmentaja Marko Kiprusoffin kanssa.

– Seuran puolesta on helppo olla erittäin hyvillä mielin valmennuksen jatkosopimuksista. Miika ja ”Kipru” tekevät päivittäin ahkerasti töitä, vaatimustaso sekä laadunvalvonta ovat kovalla tasolla ja ilmapiirin suhteen asiat ovat loistavasti. Tuto on perinteisesti ollut urheilu ensin -organisaatio ja valmennus uskoo vahvasti siihen sapluunaa. Yhteistyö toimii saumattomasti ja nyt valmentajilla on työrauha jatkaa tällä suunnalla myös seuraavat kaudet, urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola taustoitti Tuton tiedotteessa.

Elomo kommentoi uutista tuoreeltaan pelin jälkeen erittäin tyytyväisenä.

– Olen erittäin iloinen, että homma saatiin maaliin, ja on erittäin hienoa, että myös ”Kipru” sitoutuu tähän juttuun, Elomo totesi.

Elomon mielestä jatkosopimus on vahva luottamuksen osoitus seuran puolelta, ja se kertoo siitä, että asioita on tehty oikein.

–Tietysti pyrin joka päivä kehittymään vielä lisää ja viemään seuraa oikeaan suuntaa. Tutossa on nyt sellaista tekemisen meininkiä, ja on hienoa olla osa sitä juttua.

Jatkosopimus Tuton kanssa oli nuorelle päävalmentajalle toivomuslistan kärkipäässä.

– Jos miettii päävalmentajan paikkoja Suomessa, niin Tuto on yksi parhaista. Kun tämä on vielä oma kotikaupunki, niin voin sanoa, että jatko on parasta, mitä minun päävalmentajan uralla voi tällä hetkellä tapahtua, Elomo kertoi.

Reilut puoli vuotta Tutoa luotsannut Elomo on ollut erittäin vakuuttunut perinteikkään turkulaisseuran toiminnasta.

– Esimerkiksi urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tekee pyyteetöntä työtä nimenomaan Tuton eteen. Sitä on hienoa seurata, Elomo kehui.

HENRI SALORANTA

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: