7817 / Kuvaaja: Jori Liimatainen / Päivämäärä: 18.01.2018 / Mitä kuvataan: Kuvataan illan kiekkomatsissa Auran Aaltojen selostaja Markku Silvennoinen työssään. / Sijainti: Turkuhalli, lehdistötilojen viereiset kopit

Auran Aaltojen otteluilta ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi

25.1.2018 - 16:41 Tagit:,

Markku Silvennoisen vetämä Auran Aaltojen otteluilta on ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi. Otteluilta on TPS:n otteluiden ympärille rakennettu kokonaisuus, joka kattaa peliselostuksen lisäksi otteluennakot ja pelin jälkipuinnin. Yleisöäänestyksen tulokset julkistetaan Radiogaalassa 16. maaliskuuta.

– Hieno tunnustus päästä edes ehdolle vuoden radio-ohjelmaksi. Olemme tehneet paljon töitä ja tämä on siitä hieno palkinto, Silvennoinen sanoo.

Silvennoisen mukaan Auran Aallot otti ison harppauksen ennen toissakauden alkua.

– Kaksi ensimmäistä kautta selostin vierasottelut puhelinlinjan kautta ja äänenlaatu oli mikä oli. Puolitoista kautta sitten päätimme lyödä homman isolle ja lähdimme tekemään valtakunnan parasta kiekkolähetystä, hän kertoo.

– Vehkeet liikkuvat nykyisin mukana joka vierasotteluun. Sillä takaamme sen, että äänenlaatu pysyy aina tasaisena.

Kotiotteluiden yhteyteen Auran Aallot hommasi puolitoista kautta siten kommentaattorit täydentämään Silvennoisen selostusta. Kommentaattoreina tällä kaudella ovat toimineet Juhani Tamminen, Timo Nummelin ja Kai Nurminen.

– He ovat heittäytyneet hommaan täysillä ja olleet loistavia, Silvennoinen kehuu.

– Haluamme panostaa kotiotteluihin niin, että pystymme palvelemaan sekä niitä, jotka eivät tule peleihin että niitä, jotka tulevat. Peleihin tulevat pystyvät kuuntelemaan ennakot autossa matkalla hallille ja jälkipuinnit matkalla kotiin.

Otteluiden välipäivinä Silvennoinen työstää materiaalia, joka esitetään otteluillassa erätauoilla.

– Selvää on, että työmäärä on lisääntynyt – mutta mikä sen mukavampaa, Silvennoinen nauraa.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ
KUVA: JORI LIIMATAINEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: