921

TPS-organisaatiot yhtenäistävät logonsa

20.2.2017 - 12:33 Tagit:, ,

Turun Palloseura ry, HC TPS, FC TPS ja TPS Salibandy ry ovat päättäneet yhdistää perinteikkään logonsa. Vuosien ajan TPS:n eri organisaatioiden kesken TPS-logo on ollut hieman erilainen, mutta nyt koko TPS-perhe on päättänyt yhdistää kaiken toiminnan saman logon alle. Mukana myös TPS juniorijääkiekko ry, TPS juniorijalkapallo ry, TPS Keilaajat ry, Senioritepsiläiset ry, Tepsiläiset ry ja Turun Palloseurasäätiö.

Logoa on samalla uudistettu ja virtaviivaistettu hyvin hienovaraisesti perinteitä kunnioittaen. Lähinnä kyseessä on ollut logon uudelleen puhtaaksi piirtäminen, jossa linjoja suoristettiin ja kokonaisuudesta tehtiin laadukkaampi. Tämä on luonnollinen tie sille, että on vain yksi TPS, sillä jokainen organisaatio edustaa Turun Palloseuran kunniakasta historiaa ja kirkasta tulevaisuutta.

– Kyseessä on selkeä viesti siitä, että olemme saman asian puolella, ja haluamme että ulospäin näkyy vain yksi TPS, vaikka organisaatiot olisivatkin moninaisia logon taustalla. Tarkeää on, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja mielestämme tämä on hieno osoitus siitä. kertoo Turun Palloseura ry:n puheenjohtaja Hans Martin.

– HC TPS:ssa olemme lähteneet kohti tulevaisuutta teemalla “Uusi aikakausi on alkanut”, ja logon yhtenäistäminen kaikkien organisaatioiden välillä sopii enemmän kuin täydellisesti tähän teemaan. Olemme HC TPS:ssa ylpeitä koko TPS-yhteisöstä ja tavoitteemme on nostaa TPS kaikilla tasoilla uuteen loistoon, sanoo HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

TS

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: